Posljednje novosti

U COD-ovoj ponudi uskoro kino za najmlađe, a priprema se i bogat dječiji novogodišnji program

Organizaciju Centar za obrazovanje i druženje ne treba posebno predstavljati. U svom sedamnaestogodišnjem radu kroz prostorije popularnog CODa prošle su brojne generacije mladih Jajčana i Jajčanki, od onih poslijeratnih koje su se ovdje učile različitostima, kreativnosti, sportu, plesu, novinarstvu, pa sve do ovih današnjih koji koriste široku i bogatu paletu CODove ponude za mlade.

Nekada korisnici COD-ovih programa, danas su mnogi i sami trenutni ili bivši voditelji i prenosioci znanja. COD je otvorena kuća u kojoj su dobrodošli svi željni novih saznanja, zabave, druženja, ali i oni koji i sami na bilo koji način žele doprinijeti kreiranju novih programa za mlade.

Od jeseni Centar za obrazovanje i druženje krenuo je sa širokom ponudom za mlade, ali i one starije. Pored kurseva stranih jezika za odrasle (engleskog i njemačkog), tu su i za najmlađe kreativne radionice, Mala škola, ples, kurs gitare, Omladinski klub, te kursevi engleskog i njemačkog jezika.

U svojoj ponudi COD će uskoro imati i kino večeri za namlađe s bogatim atraktivnim repertoarom, a u pripremi je i dječiji Novogodišnji program u okviru kojeg će biti upriličen i doček Nove godine za djecu. Najmlađe očekuje bogat program u kojem će i sami imati priliku učestvovati, zabaviti se i osvojiti nagrade.

 

 

Friedenskreis Halle e.V. - Germany

Evangelische Jugend Nürnberg

Schweizer Helsinki Vereinigung - Suisse

I-Peicc Montpellier - France

Jajce Municipality

Rämibühl Zürich - Suisse

RB zurich

TEKUĆI RAČUN

Naziv banke: UniCredit Bank d.d.
Broj računa: 3383602241378698

DEVIZNI RAČUN

UG “Centar za obrazovanje i druženje"
SWIFT: UNCRBA 22
IBAN: BA39 3383 6048 4137 9017

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak
Administracija: 10:00 - 14:00
Programski dio: 17:00 - 20:00