Posljednje novosti

Ugodniji boravak za mališane u COD-u zahvaljujući podršci općinskog načelnika

Već skoro petnaest godina Centar za obrazovanje i druženje aktivno i nesebično radi na bogatoj ponudi edukativnog, rekreativnog i zabavnog programa kako za djecu, tako za mlade i odrasle. Tokom proteklih godina ova vrijedna organizacija iznjedrila je brojne generacije koji su od najranijeg djetinjstva bili korisnici COD-ovih programa, a danas su vrijedni mladi volonteri, ali i voditelji raznih programa i kurseva koje ovo udruženje nudi.

 Programski dio ove organizacije definitivno je najprometniji, najposjećeniji i okuplja veliki broj djece i mladih gdje se za njih organizira Kreativna radionica, Mala škola, Škola plesa i drugi edukativni kursevi.

Kako bi rad ove organizacije učinio još boljim i rad mnogo ugodnijim i ljepšim, načelnik općine Jajce Centru za obrazovanje i druženje donirao je novi topli tepih koji koriste mališani tokom svojih aktivnosti, novi linoleum koji koriste plesni kursevi i velika nova ogledala koja su sastavni dio opreme CODa već dugi niz godina.

Na ovoj hvale vrijednoj gesti od srca se zahvaljuju kako menadžment i volonteri COD-a, tako i najmlađi korisnici čiji je boravak i igra sada još ljepša i ugodnija.

Jajcepress.com

Friedenskreis Halle e.V. - Germany

Evangelische Jugend Nürnberg

Schweizer Helsinki Vereinigung - Suisse

I-Peicc Montpellier - France

Jajce Municipality

Rämibühl Zürich - Suisse

RB zurich

TEKUĆI RAČUN

Naziv banke: UniCredit Bank d.d.
Broj računa: 3383602241378698

DEVIZNI RAČUN

UG “Centar za obrazovanje i druženje"
SWIFT: UNCRBA 22
IBAN: BA39 3383 6048 4137 9017

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak
Administracija: 10:00 - 14:00
Programski dio: 17:00 - 20:00